fbpx

Regulament de ordine interioara Symphony Exclusive Club

Articolul 1. Clauze generale

1) Clubul Symphony este un spatiu destinat activitatilor de relaxare. Scopul Regulamentului de ordine interioara al Clubului Symphony este de a asigura un climat corespunzator, precum si securitatea persoanelor sau a bunurilor in interiorul clubului si in interiorul complexului EXCLUSIVE RESIDENCE.

2) Dobandirea calitatii de membru al Clubului Symphony este conditionata de acceptarea integrala a prezentului regulament. In caz contrar nu puteti dobandi calitatea de membru.

3) La dobandirea calitatii de membru al Clubului Symphony fiecare membru dobandeste un card care contine un cod unic. Cererea de emitere a cardului de membru reprezinta acordul expres al acestuia de a fi fotografiat  precum si acceptarea integrala a conditiilor din Regulament si Contractul de prestari servicii.

4) Cardul de membru este netransmisibil fara exceptii.

5) Orice frauda sau tentativa de frauda cu privire la emiterea si utilizarea cardului de membru va fi sanctionata cu incetarea de drept a calitatii de membru si interzicerea accesului in Club Symphony a persoanelor raspunzatoare.

6) Achitarea tarifelor de acces reprezinta consimtamantul expres cu privire la dispozitiile prezentului Regulament de ordine interioara si ale Contractului de prestari servicii si obliga membrii la respectarea neconditionata a tuturor clauzelor acestuia. Membrii clubului se prezuma ca au lecturat si acceptat integral prezentul regulament.

7) Exprimarea de catre membri a consimtamantului, prin achitarea tarifelor de acces, tine loc de contract intre Clubul Symphony si membrii acestuia, in conditiile prezentului Regulament.

8) Lista de tarife practicate de Symphony Club se regaseste in brosurile clubului, la receptie.

9) Achitarea tarifelor poate fi efectuata  la receptia Symphony prin numerar sau card bancar sau prin virament bancar in contul SC SYMPHONY SPA SRL. Rambursarea sumelor achitate nu este posibila indiferent de modalitatea de plata. Tarifele achitate pentru servicii neutilizate pot fi compensate cu alte servicii oferite de Symphony, stabilite de comun acord.

Articolul 2. Conditii de acces si programul de utilizare al serviciilor oferite de Clubul Symphony

1) Programul este stabilit de conducerea Clubului Symphony si este afisat public la receptie.

2) Este interzis accesul membrilor in interiorul Symphony in afara programului.

3) Symphony isi rezerva dreptul de a modifica oricand programul de functionare, modificarile urmand a fi aduse la cunostinta membrilor in timp util, prin afisare la receptie.

4) Durata utilizarii serviciilor oferite de Clubul Symphony este conditionata de achitarea integrala a tarifelor stabilite prin contract. In cazul in care sunt constatate diferente intre serviciile utilizate si cele achitate, membrul clubului va fi obligat la achitarea integrala a acestora.

5) Membrii Symphony au posibilitatea de a fi insotiti de invitati conform anexei cu tipurile de abonament. In situatia in care invitatul este minor, membrul adult care il insoteste trebuie sa certifice, in scris, ca parintele (parintii) invitatului l-au incredintat pe acesta si ca a obtinut consimtamantul parintelui/tutorelui invitatului minor in acest scop. Invitatii trebuie sa completeze lizibil si de asemenea sa semneze in registrul invitatilor si sa prezinte un act de identitate valabil. Membrul insotit de invitat este responsabil in egala masura de actiunile invitatului.

6) Conducerea Clubului Symphony are dreptul de a limita oricand serviciile oferite, total sau partial, fara notificare prealabila (de ex. defectiuni tehnice, curatenie, revizie tehnica). In astfel de situatii, membrii Clubului Symphony nu au dreptul de a solicita reduceri sau restituiri ale tarifelor achitate si nici dreptul la alte despagubiri.

7) Accesul in interiorul Clubului Symphony este permis doar dupa scanarea codului cardului de membru si dupa atestarea identitatii titularului prin verificarea corespondentei fotografiei  cu cea din baza de date, de catre personalul Clubului, aflat la receptie.

8) In situatia in care membrul care solicita accesul nu are asupra sa cardul de membru, precum si in situatia in care fotografia de pe cardul de membru nu coincide cu cea din baza de date, accesul va fi interzis.

9) Pe intreaga perioada de utilizare a serviciilor oferite de Symphony, cardul de membru ramane in posesia personalului de la receptie. In schimbul cardului, fiecare membru primeste o cheie (bratara) de vestiar si doua prosoape.  

10) Este interzis accesul membrilor in spatiul destinat exclusiv personalului angajat al Symphony(STAFF ONLY) sau iesirile de urgenta , exceptie fac situatiile conform legislatiei in vigoare.

11) Din considerente medicale si pentru a evita eventuale probleme de intimitate, este interzis accesul in zona de relaxare si saune  a minorilor sub 16 ani.

12) Accesul cu animale de companie este strict interzis din considerente medicale si de siguranta. Exceptie fac cainii insotitori utilizati de persoanele nevazatoare si caini de paza insotiti apartinand fortelor de ordine.

Articolul 3. Reguli generale de conduita

1) Pentru asigurarea climatului de ordine si liniste necesar desfasurarii normale a activitatii economice si social-culturale si promovarea unor relatii civilizate in interiorul Clubului Symphony, membrii sunt obligati sa adopte un comportament civic, moral si responsabil, in spiritul legislatiei in vigoare si al normelor de convietuire sociala.

2) Clubul Symphony aduce la cunostinta membrilor sai faptul ca in interiorul clubului si complexului EXCLUSIVE RESIDENCE exista risc crescut de alunecare. Fiecare membru trebuie sa aiba in vedere riscul crescut de accidente datorat suprafetelor umede si isi asuma fara vreo pretentie acest risc, prestatorul fiind exonerate de orice responsabilitate.

3) In situatia in care anumiti membri, datorita unor dizabilitati fizice sau mentale, necesita supraveghere pot accesa Clubul Symphony doar in prezenta unui alt membru major. Aceasta regula este aplicabila inclusiv in cazul membrilor care sufera de crize de lesin, crampe sau epilepsie, precum si pentru membrii cu afectiuni cardiovasculare.

4) Membrii clubului, care doresc utilizarea serviciilor oferite de Symphony ce necesita asistenta din partea staff-ului au obligatia de a solicita o programare in acest sens. In situatia in care programarea nu este posibila intrucat capacitatea salii este depasita in intervalul orar solicitat, pot opta pentru o alta programare in urma consultarii cu staff-ul Symphony. Refuzul programarii pentru situatia descrisa anterior nu este de natura sa duca la restituirea tarifelor deja achitate de catre membri sau la compensarea acestora in orice alt mod.

5) Anularea programarilor este posibila, doar daca membrii comunica acest fapt staff-ului Symphony cu cel putin 12 ore inainte. Membrii care au fost programati si nu s-au prezentat, indiferent de motivul invocat, vor trebui sa achite integral serviciile solicitate. In conditiile in care membrii detin un abonament preplatit si nu s-au prezentat la o programare, nu au dreptul la restituirea sumei aferente si nici la compensarea acesteia.

6) Membrii clubului au obligatia de a respecta toate regulile de conduita prevazute in prezentul regulament precum si urmatoarele prevederi:

 1. blocarea iesirilor de urgenta, de catre orice persoana, indiferent de durata de timp, este strict interzisa.
 2. accesul cu arme de orice fel este interzis in interiorul Clubului Symphony. Conform art. 179 alin. 2 C.pen., sunt asimilate armelor orice alte obiecte de natura a putea fi folosite ca arme.
 3. fumatul nu este permis, cu exceptia locurilor special amenajate, prevazute cu scrumiere, din zonele exterioare. Nerespectarea acestei interdictii atrage raspunderea contraventionala.
 4. accesul minorilor cu varsta mai mica de 16 ani este interzisa in afara programului pt copii afisat la receptie si doar insotiti de parinti sau tutore .
 5. nu sunt permise: alergatul, tipatul, tonul agresiv, injuraturile si exprimarile/gesturile indecente sau obscene.
 6. telefoanele mobile pot fi utilizate doar in masura in care nu sunt de natura sa perturbe linistea celorlalti membri prezenti.
 7. este interzisa fotografierea si filmarea, atat a membrilor cat si a personalului, fara acordul prealabil si expres al acestora. Incalcarea acestei interdictii reprezinta o violare a dreptului la viata privata si antreneaza raspunderea exclusiva a persoanei in cauza.
 8. nu este permis accesul in cadrul Clubului Symphony cu articole vestimentare sau de incaltaminte neadecvate.
 9. nu este permis accesul in interiorul clubului cu alimente sau bauturi de orice fel, precum si cu obiecte casante sau periculoase (de ex. sticla, portelan, materiale inflamabile sau explozibile).
 10. consumul de alimente sau bauturi este permis doar in zonele special amenajate.
 11. membrii Clubului Symphony au obligatia de a respecta instructiunile de siguranta afisate, afisajele electronice, precum si sensul de acces. In situatii de urgenta, evacuarea membrilor va fi efectuata conform planurilor de evacuare. Orice nerespectare a planului de evacuare de catre membri  exonereaza Clubul Symphony de orice raspundere.
 12. este interzisa distribuirea oricaror materiale publicitare, fara acordul prealabil si expres al conducerii Clubului Symphony.
 13. este strict interzisa utilizarea de catre membri a comenzilor de utilizare a sistemului de ventilatie/incalzire, de sonorizare, de iluminare sau a oricarui echipamnent din incinta clubului Symphony.

7) Membrii au obligatia de a informa personalul clubului cu privire la orice situatie periculoasa sau de nerespectare a regulamentului (altercatii, raniri, comportament indecent etc).

8) In situatia in care oricare dintre membrii Symphony necesita ajutor, pot solicita asistenta din partea personalului angajat.

Articolul 4. Reguli speciale de utilizare a saunei:

 1. accesul in sauna antreneaza exclusiv raspunderea personala a  membrilor in conditiile art. 1.357 din Codul civil. Este interzis accesul persoanelor cu probleme cardio-vasculare, in stari de febra, cu tensiune arteriala scazuta sau ridicata, cu afectiuni cardiovasculare sau bronho-pulmonare severe, sub influenta bauturilor alcoolice, anticoagulantelor, antihistaminicelor, vasoconstrictorilor, vasodilatatorilor, stimulentelor, narcoticelor sau a tranchilizantelor etc., precum si femeilor insarcinate sau aflate in perioada menstruatiei, inclusiv a oricaror alte afectiuni care pot afecta sanatatea si siguranta personala sau a altor persoane.
 2. sauna este destinata uzului de catre membrii care nu sufera de afectiuni medicale incompatibile. In situatia in care exista incertitudini cu privire la starea de sanatate, membrii Clubului Symphony pot utiliza sauna, doar dupa consultarea unui medic, pentru a evita posibile complicatii.
 3. expunerea prelungita in sauna este de naturta sa cauzeze greata, ameteli si lesin. Timpul recomandat de folosire a saunei este de 10 minute. Depasirea timpului recomandat de utilizare antreneaza exclusiv raspunderea membrilor.
 4. pe durata utilizarii saunei, precum si in afara acesteia, membrii au obligatia de a respecta instructiunile personalului specializat.
 5. este interzis accesul minorilor sub 16 ani in zona de sauna.
 6. dusul este obligatoriu atat inainte de accesul in sauna, cat si dupa.
 7. toate accesoriile metalice (aur, argint, etc.) trebuie indepartate inainte de a intra in sauna.
 8. in sauna este obligatorie utilizarea prosopului pentru a evita contactul direct intre corp si bancile din interior.
 9. in sauna este interzisa purtarea articolelor vestimentare, cu exceptia costumelor de baie.
 10. este interzisa aducerea si utilizarea de solutii proprii pentru infuzie in sauna.
 11. zona de sauna, prin natura acesteia, are o serie de caracteristici (temperaturi ridicate, lumina difuza, trepte, diverse surse de caldura, etc) care necesita o atentie sporita din partea membrilor.

Articolul 5. Reguli speciale de utilizare a piscinei

 1. este interzis accesul persoanelor care nu stiu sa inoate, indiferent de adancimea bazinului, cu exceptia cazului in care sunt insotiti de o persoana care stie sa inoate. Raspunderea apartine exclusiv persoanelor mentionate anterior, fara a implica in vreun fel personalul Clubului Symphony.
 2. accesul in piscina este permis doar in costum de baie si cu casca de inot. Nu este permis accesul in pisicina cu alte articole vestimentare (pantaloni scurti, tricouri, maiouri, etc). In cazul incalcarii acestei reguli personalul Clubului Symphony poate dispune parasirea piscinei  de catre client.
 3. nu este permis accesul in piscina cu par lung desfacut si fara casca .
 4. sunt interzise salturile de pe marginea piscinei, precum si impingerea sau aruncarea altor persoane in piscina. Consumul de alimente sau bauturi in interiorul piscinei este de asemenea interzis.
 5. accesul in piscina cu slapi sau labe de inot este interzis.
 6. utilizarea de saltele sau de alte echipamente de joaca in piscina sau in zona acesteia este permisa doar cu acordul prealabil si expres al personalului Clubului Symphony, in conditiile prezentului regulament.
 7. este interzisa intrarea sau iesirea din piscina prin alte locuri decat cele amenajate special. Interdictia vizeaza toti membrii clubului si este instituita ca o masura de protectie atat pentru propria persoana cat si pentru ceilalti membri ai clubului.
 8. este interzis accesul in piscina al membrilor care prezinta plagi deschise, dermatite, dermatoze sau alte boli transmisibile. Personalul Clubului Symphony are dreptul de a refuza accesul membrilor care prezinta astfel de afectiuni.
 9. este interzisa urinarea in piscina. Reactivii din apa vor indica persoana raspunzatoare urmand ca acesteia sa ii fie imputate atat costurile de inlocuire a apei din piscina precum si despagubirea celorlalti membri prezenti.
 10. este interzis accesul in zona piscinei cu guma de mestecat.
 11. este interzisa mutarea sezlognurilor si a umbrelelor din zona special amenajata pentru plaja.
 12. Este interzisa utilizarea piscinei pentru minorii, care obisnuiesc sa poarte scutece.
 13. membrii Clubului Symphony au obligatia de a respecta instructiunile de pe placutele de avertizare amplasate in zona piscinei.
 14. membrii Clubului Symphony pot utiliza sezlongurile doar in limita locurilor disponibile, exclusiv pe durata utilizarii piscinei si in afara zonei DIAMOND  . Este interzisa ocuparea unui sezlong fara a fi prezent (ex: nu este permisa rezervarea prin asezarea unui prosop sau obiect). Membrii au obligatia de a elibera sezlongul daca acesta este neutilizat.
 15. in cazul in care membrii pozitioneaza pe sau langa sezlong bunuri personale nesupravegheate, personalul Clubului Symphony are dreptul de a prelua bunurile si de a le reloca la punctele de depozitare special destinate acestor bunuri, aflate la receptie.

Articolul 6. Reguli speciale de utilizare a echipamentelor de fitness

1) Membrii Clubului Symphony au obligatia de respecta urmatoarele reguli si indicatii:

 1. in timpul antrenamentelor in sala de fitness, membrii au obligatia de a fi echipati corespunzator.
 2. este obligatorie utilizarea prosopului pentru a evita contactul direct intre corp si suprafetele echipamentului sportiv.
 3. orice utilizare a echipamentelor de fitness este permisa numai in urma insusirii si cu respectarea instructajului de utilizare a acestora.
 4. daca functionarea echipamentelor este atipica sau acestea prezinta defectiuni este obligatorie incetarea antrenamentului si notificarea personalului Clubului Symphony. Orice interventie asupra echipamentelor antreneaza raspunderea exclusiva a membrilor si exclude raspunderea Clubului Symphony.  
 5. pe durata pauzelor de relaxare este obligatorie eliberarea echipamentelor.
 6. membrii au obligatia de a consulta personalul Clubului Symphony cu privire la functiile tuturor echipamentor sportive anterior utilizarii acestora. Sunt strict interzise antrenamentele improvizate si adaptarile de orice fel care contravin instructiunilor de utilizare a echipamentelor sportive. Orice utilizare neconforma a echipamentelor antreneaza raspunderea exclusiva a membrilor si exclude raspunderea Clubului Symphony.
 7. este interzisa utilizarea echipamentelor din cadrul studioului de aerobic de catre copiii cu varsta sub 16 ani sau de catre persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor, substantelor halucinogene, stimulatorilor, a altor medicamente depresive sau a oricaror substante care diminueaza capacitatile fizice si mentale si/sau consumul acestora in timpul antrenamentului.
 8. accesul si participarea membrilor la antrenamentele de fitness organizate de catre Symphony sub conducerea antrenorilor se va face numai in limita locurilor disponibile.
 9. nu este recomandata executarea exercitiilor fizice cu grad ridicat de dificultate fara acordul instructorului si al medicului.
 10. inainte de inceperea antrenamentului, incalziti-va bine muschii si articulatiile prin exercitiile specifice recomandate.
 11. in pauzele dintre exercitii va recomandam sa consumati apa. Hidratarea este esentiala in timpul efortului fizic.

2) In situatia in care membrii clubului participa la activitati organizate de Symphony, au obligatia de a respecta instructiunile antrenorului desemnat. Este interzisa membrilor executarea altor exercitii, in afara rutinei stabilite de antrenor, fara acordul acestuia. (de exemplu executarea unei rutine personale, utilizarea ganterelor sau a altor exercitii care contravin programului in curs).

3) In conditiile in care vreunul din membrii clubului doreste intreruperea antrenamentului personal anterior finalizarii rutinei, este obligat sa comunice acest fapt antrenorului inainte de inceperea exercitiilor. De asemenea, membrii aflati in situatia descrisa anterior, pentru considerente de disciplina, au obligatia de a se pozitiona in sala astfel incat la intreruperea exercitiilor sa nu perturbe activitatea celorlalti membri.

Articolul 7. Raspundere

1) Prevederile prezentului regulament reprezinta un anunt exonerator de raspundere contractuala si/sau delictuala in acord cu prevederile art. 1.356 alin. 1 si 2 din Codul civil. La momentul semnarii contractului, fiecare membru declara ca a lecturat integral prezentul regulament si exonereaza personalul Clubului Symphony de dovada prevazuta in textul normativ incident.

2) Clubul Symphony nu este raspunzator fata de membrii sai, pentru niciun fel de daune, prejudicii sau pagube produse in legatura cu prezenta in cadrul Clubului Symphony sau datorate utilizarii facilitatilor si serviciilor noastre.

3) Conform prevederilor art. 1.357 din Codul civil, fiecare membru raspunde, in mod exclusiv si integral, pentru daunele provocate prin actiunile sau inactiunile proprii, cum ar fi utilizarea neconforma sau deteriorarea facilitatilor Clubului Symphony sau facilitatile complexului EXCLUSIVE RESIDENCE. In cazul deteriorarii echipamentelor sau bunurilor Clubului Symphony, membrul in cauza este obligat sa achite integral toate costurile aferente reparatiilor sau inlocuirii bunurilor respective. De asemenea, fiecare membru este raspunzator pentru orice fel de daune pe care le provoaca tertilor, chiar si cu cea mai usoara culpa.

4) Clubul Symphony nu raspunde pentru prejudiciile aduse vietii, sanatatii sau patrimoniului membrilor daca aceste prejudicii se datoreaza sau daca se produc din vina acestora sau se datoreaza altor persoane.

5) Clubul Symphony nu raspunde pentru eventualele afectiuni medicale cauzate sau agravate de tratamentele corporale sau cosmetice solicitate de catre membri. Membrii au obligatia de a consulta un specialist cu privire la tratamentele sau terapiile utilizate care le pot afecta starea de sanatate. Raspunderea apartine integral si exclusiv membrilor si exonereaza de orice culpa Clubul Symphony. Aceasta prevedere este aplicabila si pentru deteriorarea articolelor vestimentare sau a accesoriilor, provocate de tratamente, terapii sau servicii de orice fel, prestate de Clubul Symphony.

6) In conditiile in care un prejudiciu de orice fel a fost cauzat prin actiunea simultana sau succesiva a mai multor membri, fara sa se poata stabili ca a fost cauzat sau, dupa caz, ca nu putea fi cauzat prin fapta vreunuia dintre membri, toti membrii participanti vor raspunde in mod solidar in temeiul art. 1.370 din Codul civil.

7) Raportat la prevederile art. 1.372 din Codul civil, Clubul Symphony nu va fi considerat raspunzator pentru faptele minorilor lasati nesupravegheati. Pentru daune provocate altor persoane sau bunuri, precum si pentru daune provocate propriei persoane sau bunurilor proprietate personala de catre copiii minori, raspund parintii sau insotitorii minorilor, conform legii civile, indiferent daca acestia sunt prezenti sau nu la momentul savarsirii faptelor sau producerii evenimentului.

8) Bunurile membrilor vor fi depuse in spatiile speciale pentru bunuri personale, aflate la receptie, insa Clubul Symphony nu raspunde pentru continutul depozitat, raspunderea apartinand exclusiv proprietarului sau detinatorului bunurilor. Clubul Symphony nu raspunde pentru furtul bunurilor personale ale membrilor, indiferent de conditiile in care a fost savarsit.

9) Depozitarea de bani si/sau bunuri in spatiile puse la dispozitie de catre Clubul Symphony nu implica nici un fel de obligatii din partea Clubului cu privire la obiectele depozitate. Depozitarea de bunuri personale in spatiile puse la dispozitie de Clubul Symphony nu reprezinta un depozit in sensul dispozitiilor Codului civil privitoare la contractul de depozit.

10) Clubul Symphony nu are nici un fel de obligatie de custodie sau paza a bunurilor in sensul prevederilor art. 1.377 din Codul civil. Membrii Clubului Symphony au obligatia sa verifice spatiile utilizate pentru depozitarea bunurilor personale, sa verifice inchiderea corespunzatoare a acestora si sa pastreze cheia.

11) Clubul Symphony nu isi asuma niciun fel de raspundere cu privire la supravegherea sau paza bunurilor personale aflate asupra membrilor pe durata utilizarii serviciilor oferite in cadrul clubului si a complexului EXCLUSIVE RESIDENCE.

12) In situatia in care a fost raportat un furt, in caz de incendiu, avarii ale instalatiilor termice, sanitare sau electrice ori exista suspiciunea ca in compartimentele vestiarelor exista produse inflamabile, explozive sau chimice, precum si in alte situatii deosebite, personalul Clubului Symphony are dreptul de a deschide vestiarul respectiv, chiar fara acordul membrului care a depozitat acele bunuri sau care utilizeaza acel vestiar.

13) Clubul Symphony nu raspunde pentru distrugerea sau deteriorarea bunurilor personale ale membrilor in interiorul complexului, indiferent cum se produc acestea: e.g. prin udarea cu apa, scaparea pe jos, etc.

14) In masura in care bunurile depozitate de catre membri in spatiile Clubului Symphony sunt de natura sa provoace daune patrimoniului Clubului Symphony, personalului acestuia ori celorlalti membri, proprietarii sau posesorii bunurilor sunt raspunzatori integral si exclusiv.

15) Symphony nu raspunde pentru siguranta vehiculelor din parcarea interioara (SUBTERANA SI SUPRATERANA)din cadrul complexului EXCLUSIVE RESIDENCE si nici pentru bunurile lasate in vehicule. Clubul Symphony este exonerat de orice tip de raspundere pentru deteriorari, distrugere sau furtul vehiculelor.

16) Conform art. 1.380 din Codul civil, membrii sunt obligati sa utilizeze in mod corespunzator echipamentele, piscinele si orice alte facilitati. In caz contrar raspunderea pentru expunerea la accidente sau traumatisme ce pot surveni revine integral si exclusiv membrilor.

17) In cazuri de forta majora, caz fortuit, accidente sau defectiuni din alte cauze, exterioare vointei Clubului Symphony (de ex. cadere de curent), Clubul Symphony este exonerat de orice raspundere pentru daunele provocate membrilor.

18) Clubul Symphony este exonerat de raspundere pentru orice tip de accidentari, vatamari, boli sau pentru decese care pot surveni in interiorul si exteriorul clubului SYMPHONY si al complexului residential EXCLUSIVE RESIDENCE aparute ca urmare a utilizarii serviciilor oferite si cauzate de starea de sanatate necorespunzatoare a membrilor, a neadaptarii capacitatii fizice a acestora la efort, a nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentelor ori a facilitatilor din cadrul complexului EXCLUSIVE RESIDENCE sau din orice alta cauza.

19) Fiecare membru trebuie sa pastreze bratara de acces si obiectele imprumutate astfel incat sa se evite pierderea acestora. Bratara de acces se va purta pe mana pe toata durata sederii, inclusiv in timpul utilizarii piscinei sau a saunei. Membrul clubului care nu poate face dovada detinerii bratarii de acces este prezumat a fi in culpa.

20) Bunurile pierdute sau uitate de catre membri in interiorul Clubului Symphony sunt pastrate la receptie. Bunurile pot fi recuperate de catre membri doar in masura in care reusesc sa faca dovada dreptului de proprietate asupra bunurilor. In caz contrar, conform art. 243 din Codul penal, Clubul are obligatia legala de a preda autoritatilor bunurile gasite in termen de 10 zile.  

Articolul 8. Despagubiri

1) Membrii care pierd sau distrug cheia (bratara) de acces vor fi obligati la plata unei despagubiri in valoare de 50 lei.

2) In cazul deteriorarii sau pierderii unui halat imprumutat din Clubul Symphony, membrul raspunzator va fi obligat sa achite o despagubire in valoare de 150 lei.

3) In cazul deteriorarii sau pierderii unui prosop imprumutat din Clubul Symphony, membrul raspunzator va fi obligat sa achite o despagubire in valoare de 70 lei.

4) Orice alte taxe cu privire la bunurile apartinand Clubului Symphony, deteriorate sau pierdute de catre membri, sunt afisate in lista de preturi aflata la receptie.

5) In cazul pierderii sau distrugerii cardului, acesta poate fi clonat doar in masura in care membrul poate furniza codul unic. In caz contrar, membrul nu va mai putea beneficia de restul valabilitatii abonamentului si nici de rambursarea vreunei sume de bani din contravaloarea abonamentului respectiv.

Articolul 9. Interzicerea accesului

1) In situatia nerespectarii dispozitiilor din prezentul regulament, personalul Clubului Symphony are dreptul de a denunta unilateral contractul incheiat cu membrul raspunzator. Incetarea contractului are loc la notificarea verbala de catre personalul Clubului Symphony, fara a fi necesara alta formalitate si fara interventia instantelor de judecata.

2) Denuntarea unilaterala a contractului pentru incalcarea prevederilor prezentului regulament duce de drept la pierderea calitatii de membru al Clubului Symphony.

3) In situatia in care personalul Clubului Symphony a decis denuntarea unilaterala a contractului, membrul, a carui calitate a incetat de drept, are obligatia de a parasi clubul Symphony si complexul residential EXCLUSIVE RESIDENCE si de a restitui obiectele proprietatea Clubului Symphony. Prin nerespectarea prezentei clauze, membrii isi exprima acordul expres ca personalul de paza al Clubului Symphony sa il conduca spre iesire si sa il predea organelor in drept.

4) Semnarea contractului reprezinta acordul expres al membrilor cu privire la posibilitatea personalului de paza al Clubului Symphony de a utiliza toate mijloacele necesare in vederea evacuarii, in situatia in care membrul opune rezistenta.

5) Denuntarea unilaterala a contractului pentru nerespectarea obligatiilor de catre membri, nu este de natura sa justifice restituirea tarifelor de acces achitate.

6) Clubul Symphony are dreptul de a refuza inscrierea ulterioara a membrilor ale caror contracte au fost denuntate unilateral pentru nerespectarea regulamentului.

7) Persoanelor care au pierdut calitatea de membru in conditiile prezentului regulament le este interzis accesul in cadrul Clubului Symphony.

8) Accesul in interiorul Clubului Symphony, cu incalcarea prevederilor prezentului regulament sau refuzul de a parasi CLUBUL sau zonele aferente acestuia intruneste elementele constitutive ale infractiunii de violare de domiciliu, prevazuta si sanctionata de dispozitiile art. 224 din Codul penal, caz in care personalul Clubului Symphony va sesiza organele abilitate.

Articolul 10. Politica de nediscriminare

1) Clubul Symphony nu tolereaza atitudinile sau comportamentele discriminatoare.

2) In cadrul Clubului Symphony este interzisa orice fel de discriminare pe baza de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientare sexuala, varsta, handicap, etc, sau pe baza de orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a oricaror drepturi legale, in conditiile art. 16 din Constitutia Romaniei.

3) Dreptul Clubului Symphony de a selecta clientii, in conditiile prezentului regulament, nu trebuie motivat si nu reprezinta discriminare in sensul alineatului 2.

Articolul 11. Clauze de securitate

1) Din motive de siguranta, zonele aferente Clubului Symphony sunt monitorizate cu aparatura de supraveghere video.

2) Prin accesul in complexul Clubului Symphony membrii isi exprima expres si neechivoc consimtamantul pentru culegerea datelor cu caracter personal, atat prin intermediul completarii de formulare cat si prin utilizarea sistemelor de supraveghere video.

3) In cazul in care membrii Clubului Symphony sunt insotiti de minori, acestia isi exprima expres si neechivoc consimtamantul pentru culegerea datelor cu caracter personal privind pe minorii respectiv.

4) Accesul in Club Sypmhony reprezinta acordul expres cu privire la posibilitatea clubului de a fotografia membrii care utilizeaza echipamentele si facilitatile puse la dispozitie, in scopuri comerciale sau in scopuri de publicitate.

Articolul 12. Exceptii

1) Regulament de ordine interioara al Clubului Symphony este valabil pentru utilizarea generala a piscinei, a saunei si a celorlalte facilitati din cadrul Clubului Symphony. In situatia organizarii unor evenimente speciale, conducerea Clubului Symphony poate decide aplicarea de reguli exceptionale, in afara celor prevazute in prezentul regulament.

Articolul 13. Alte clauze

1) Orice angajat din staff-ul Clubului Symphony poate exercita drepturile prevazute in prezentul regulament fata de oricare dintre membri sau invitati. Instructiunile personalului Clubului Symphony sunt obligatorii si trebuie respectate de catre toti membrii, fara exceptii sau derogari.

2) Clubul Symphony are dreptul sa limiteze/restrictioneze temporar accesul in club in situatia in care capacitatea maxima de operare a fost atinsa. Nu sunt admise derogari de la aceasta regula din considerente de siguranta publica.

3) In situatia in care accesul este restrictionat pentru situatia descrisa in alin. 2, membrii au fie posibilitatea de a astepta la receptie pana la momentul ridicarii restrictiei, fie de a beneficia de alte servicii, cu conditia achitarii acestora. Rambursarea sau compensarea sumelor achitate nu este posibila.

Articolul 14. Litigii

1) Orice sugestie, reclamatie, plangere, sesizare sau solicitare din partea membrilor (cererea) se va formula in scris si se depune la receptia Symphony in cel mult 15 zile calendaristice de la data producerii evenimentului.

2) Cererea va trebui sa contina obligatoriu urmatoarele elemente: numele si prenumele persoanei care adreseaza plangerea (denumirea, in cazul persoanei juridice), calitatea acesteia (numai daca persoana care semneaza plangerea este imputernicit al unei alte persoane ori reprezentant al unei persoane juridice), datele de identificare (domiciliu, CNP, serie si numar de buletin, in cazul persoanei fizice/sediu social, cod unic de identificare, numar de inregistrare in Registrul Comertului, in cazul persoanei juridice), descrierea completa a evenimentului precum si data cand s-a produs si daca este cazul, ora la care s-a produs, adresa completa la care raspunsul Symphony va fi expediat, data intocmirii, semnatura persoanei care adreseaza cererea (si stampila daca este vorba de o persoana juridica).

3) Toate cererile adresate vor fi solutionate in termen de 15 zile de la data inregistrarii acestora in evidentele Symphony. Termenele vor fi calculate in acord cu prevederile Codului de procedura civila.

4) Data inregistrarii cererii in evidentele Symphony este data confirmarii de primire a scrisorii expediate prin posta sau curier. In conditiile in care cererea este transmisa prin mijloace electronice de comunicare (fax sau e-mail), data inregistrarii va fi considerata ziua imediat urmatoare expedierii acesteia de catre petent.

5) Cererile incomplete nu vor fi solutionate, fara a fi necesara comunicarea catre petent a lipsurilor.

6) Eventualele litigii in legatura cu prezentul regulament, inclusiv cele legate de validitatea, interpretarea, executarea sau desfiintarea contractului de membru vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, orice litigiu decurgand din sau in legatura cu prezentul contract, inclusiv referitor la incheierea, executarea ori desfiintarea lui, va fi solutionat de catre instantele judecatoresti competente in a caror raza teritoriala se afla sediul social al sc Symphony Spa srl.

7) Legea aplicabila prezentului regulament este legea romana, in forma in vigoare la data redactarii acestuia.

Articolul 15. Proprietate intelectuala

1) Toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la prezentul regulament apartin clubului Symphony.

2) Este interzisa orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului prezentului regulament fara acordul prealabil si scris al clubului.

3). Clubul Symphony nu raspunde pentru eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea integrala sau partiala a prezentului regulament.

Articolul 16. Intrarea in vigoare

1) Regulamentul de ordine interioara intra in vigoare la data de 15.01.2017, fiind inscris in acord cu prevederile legislative.