fbpx

SymphonyExclusive Club

Inspired by music...

Povestea noastra

Pentru noi viitorul este deschis. Construim şi dezvoltăm concepte de confort în centrul cărora este clientul şi familia sa. Pentru noi obiectivul şi totodată provocarea o constituie autodepăşirea şi creşterea continuă a nivelului standardelor de confort şi calitate. Preţuim transparența, seriozitatea şi mobilitatea, fiind gata oricând să ascultăm şi să respectam cele mai exigente dorinţe ale clienţilor noştri. Reuşim prin încredere, inovaţie şi loialitate faţă de client.

Transformăm relaxarea în artă şi spa-ul în ambient prietenos, cald şi liniştitor care revitalizează şi energizează mintea, trupul şi sufletul. Frumuseţea renaşte în acorduri şi ritmuri simfonice îmbietoare, nevoia de intimitate şi destindere fiind în perfectă armonie cu dorinţa de tonifiere şi reclădire fizică.

Concept

În Symphony Club îţi regăseşti prietenii cu care vei putea socializa cu uşurinţă la un pahar de şampanie sau la un cocktail.

Vă veţi bucura de acces deplin la Fitness & Wellness, Spa, Piscină, Thermarium şi Lounge. În plus, copiii se distrează în spaţii special amenajate în incinta Complexului Exclusive Residence, sub atenta supraveghere a personalului specializat.  

Parcarea subterană privată vă stă la dispoziţie pentru ca autoturismul să fie în deplină siguranţă, iar atenţia să fie concentrată doar pentru destindere şi relaxare fizică şi psihică, în intimitate şi alături de familie ori prieteni.


Renovare Symphony Spa

Dragi membri ai clubului Symphony Spa,
Vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 1 decembrie, piscina și spa-ul nostru intră într-un proces de renovare și reamenajare cu scopul de a vă oferi un mediu modern și relaxant.

În timpul renovării/reamenajării zonelor piscină și spa, programul fitness va fi modificat astfel:
▫️luni - sâmbătă 13:00 - 21:00;
▫️duminica - ÎNCHIS.

Pentru orice programare la masaj, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0741 119 706. Echipa noastră dedicată va fi bucuroasă să vă ajute să vă programați pentru o experiență de relaxare unică.

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare pe durata acestor îmbunătățiri!
Echipa Symphony Exclusive Club


This will close in 20 seconds